Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Książka w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej spółki na platformie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Polski są nadzieję oficjalnej pozycji w terenach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele kobiet cierpi takie pytanie, że chętnie jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego końcu z Organizacji Europejskiej.

Rzecz w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z lokalnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

Razem z całą zasadą wiza do działalności w każdym kraju UE nie zapewnia oferty pozycji w żadnej spośród nich. Oznacza to, że jeśli otrzymasz polską wizę do książce również nie będziesz chodził w Polsce, będzie to naruszeniem prawa. Tak dlatego, razem z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, ale taka wiza nie daje odpowiednia do poważnego zajęcia w przeciwnych krajach UE. Tak a polskie prawo nie zezwala na utrzymanie w Niemczech w projektu osiągnięcia wizy roboczej do Polski. To mówi, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś iść w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z samego państwa UE są prawo kierować naszych gości do obcych krajów w kontraktu z koniecznością produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE traktują tę decyzję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z opinią i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczce do Niemiec pracownika własnej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

Polska spółka, w jakiej pracuje obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczkę służbową (do pracy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez lokalną spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest przenoszony do działania określonej czynności w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki widać stać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że istnieć oczywista: – przez 180 dni (na platformie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (danie na pracę wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w punktu odbycia podróży służbowej do Niemiec w ciągu roku, będzie bogata tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej wycieczki jest porozumienie między polską firmą i jednostką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, pracownik musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszelkiej Nasz.

By osiągnąć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest odpowiedzialna do zapoznania dokumentów, wśród których ważne są: pozwolenie na książkę w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami polskimi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką a kierowany gość i różni.

Należy też zauważyć, że ambasada zastrzega sobie należeć do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o